Juiste koers voorbeeld
8 students
€49,00
(0 review)

Of je nou monopolie of ganzenbord speelt, bij ieder spel krijg je te maken met regels. Zo ook met zeilen. Omdat het naast een fysieke sport ook een enorme inzicht sport is en we alles zo gestructureerd en eerlijk mogelijk willen laten verlopen hebben we regels opgesteld voor het wedstrijdzeilen. Deze zijn van toepassing op alle wedstrijden die we varen en zijn terug te vinden op de website van World Sailing (www.sailing.org).

Gelukkig is er door het watersportverbond ook een Nederlandse vertaling gemaakt en hebben zij de nodige Nederlandse bepalingen toegevoegd die voornamelijk tijdens lokale Nederlandse evenementen van toepassing zijn. In deze online cursus neem ik jullie mee door de regels. Dit doe ik doormiddel van de originele tekst gekoppeld aan een uitleg erbij met animatie voorbeelden.  Voor de gene die niet van het doornemen van de saaie en taaie tekst zitten er per hoofdstuk presentaties bij die het je makkelijk maken. Om er voor te zorgen dat je ook kritisch blijft op wat je geleerd hebt un je na de hoofdstukken ook een korte quiz doen. Het is aan te raden de Nederlandse vertaling van de regels aan te schaffen via het watersportverbond of via onze webshop.

Aan het einde van de cursus kan je de afsluitende toets doen om te testen of je de aangeboden stof ook opgenomen hebt. Met de hier opgedane kennis kan je straks op het water nog beter uit de voeten en de regels gebruiken om niet in de problemen te komen of beter zelfs ze gebruiken om boten achter je te houden.

Instructor

Mark Schuurman

Mark Schuurman Nu al ruim 20 Jaar verzorg ik trainingen voor zeilers van allerhande niveaus. Van de jongste optimist kinderen tot Europees en wereldniveau in eenheidsklassen als de Laser, Yngling en J-70. Een van de mooiste ervaringen is het om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Het kunnen delen van een passie voor het bij brengen van vaardigheden binnen de sport, of het nou zeilen of vliegen is maakt dat een werkdag altijd uitdagend en bevredigend is.

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0