De eregalerij

In de afgelopen jaren hebben we met vele sporters mogen samenwerken en ze kunnen helpen het beste uit zichzelf te halen. Daar horen een aantal eervolle vermeldingen bij voor uitzonderlijke prestaties van de sporters.
WK YNGLING 2013

Een van de mooiste zeil locaties die we de afgelopen jaren hebben aangedaan is Brunen zwitserland. Daar hebben we het WK Yngling gevaren in 2013. Het WK werd gewonnen door Hidde-Jan Haven en zijn crew. We hebben een aantal mooie foto’s voor jullie geselecteerd. Het meer was een van de moeilijkste die we ooit hebben gezien. Door de 90 graden hoek die er in zat hadden we twee belangrijke conflicterende systemen die op de ene dag voor geweldige mooie wind en potjes zorgde maar ook windstille dagen veroorzaakte.

Jeugd WK Yngling 2016

Kaj Moorman, Jasper Schuddeboom en Sam Peeks werden in 2016 Europees jeugd kampioen, om later het kunstje af te kunnen maken in Riva del Garda Italië 2018 en de titel te pakken voor het gehele WK. In de aanloop naar deze twee evenementen hebben we met ze getraind en we hebben ze tijdens het WK in Riva kunnen ondersteunen.